USB stik med logo

At få trykt et logo eller et slogan ind på et USB stik er en fremragende måde hvorpå man kan proklamere sig selv, enten ved at give dem som en firma gave, eller USB stiks er noget som de fleste mennesker kan bruge i hverdagen, derfor er det også en fremragende måde at udsprede sit budskab, for det er et produkt som man er sikre på at folk vil gemme.

Derfor kan det at lave tryk på et USB stik, resultere i stor omtale hos modtagerne. For at komme med et eksempel så kunne det være et folketingsparti, som uddelte dem op til et valg, for at sprede budskabet om at stemme på dem. Et lille logo eller slogan, som nemt kan blive trykt på USB stikket spreder budskabet som du ønsker at sende. Det er dog ikke nødvendigvis af politiske årsager at dette kan bruges. Det kan også bruges hos et firma, som arbejder meget med computere.

Her ville man kunne fastslå hvilke USB stiks som tilhørte firmaet og derved sørge for at mindske udgifterne på den front. Derudover vil det være en lille god reklame når de ansatte er ude ved kunderne, hvis dette er tilfældet. ved at forære dem væk ved specielle anledninger eller arrangementer.Dette kunne være undervalgkampen hvor politikere gav dem væk med deres logo eller slogan tryk på USB stikket, eller det kunne være en nyopstartet butik, som ønsker at markere deres tilstedeværelse. Der er ingen grænser for hvilket USB stik du kan få tryk på, da de fleste steder har et bredt udvalg af dem. Farven og hvad der skal stå på dem, er også helt op til dig og dig alene. Dette giver derfor størst mulighed for at du kan blive tilfreds med dit tryk på USB stik, og få det helt præcist så det passer til dit firma eller dit budskab.

Hvilke USB stik kan jeg få tryk på

Du kan i princippet selv hvilken hvilken type/model af USB stik som du ønsker at få tryk på. De fleste steder der tilbyder at lave tryk på USB stik har nemlig et rigtig stort udvalg af forskellige modeller, både farve, model og størrelse. Hvis det dog er tilfældet at du ikke kan finde den model som du ønsker nogle steder, så er der flere forskellige steder, som tager i mod forespørgsler og derved måske kan få modellen bestilt hjem.

Tryk på USB stik til en give-away

Forestil dig at du er en ny op startet butik i en tilfældig by. Du vil gerne sprede budskabet omkring jeres tilstedeværelse, og så vil det at få trykt jeres logo på et usb stik være vejen frem. I kunne f.eks. reklamere med at de første 100 kunder, får et 16GB USB stik. Dette er et forholdsvis rimelig stort, men vil dog gøre at det bliver mere eftertragtet for kunderne. De vil så benytte dem, og kigge på jeres logo hver gang, fordi det er trykt på USB stikket. 

Kontakt os for et tilbud

USB stik med logo