Kundeservice - Kontakt os

Kontakt os
Vi lever af vores kunder, derfor er vores holdning, at servicen skal være i top. Vi forstår ikke butikker, der ikke har valgt at nedprioritere deres service, det er trods alt lige nøjagtig din skyld, at vi får mad på bordet. Fordi service fylder så meget i vores hverdag, har vi gjort det så nemt som muligt, at komme i kontakt med os, og sætter stor pris på alle, der har lyst til at snakke med os.
 

Sådan kommer du i kontakt med os
Vi er super glade for, at du har lyst til at snakke med os her hos USB.dk, vi glæder os rigtig meget til at høre, hvad du har at fortælle, eller spørge om. Der er rigtig mange måde, du kan komme i kontakt med os på, hvad enten du foretrække skriftlig kommunikation, eller du gerne vil have en i røret du kan snakke med. For at komme i kontakt med os, kan du udfylde formularen herunder, så skriver vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. I langt de fleste tilfælde, vil du få svar samme dag som du skriver til os.  
 

Sådan sikre du dig den hurtigste hjælp
Har du allerede købt en vare hos os, som du har spørgsmål til, vil vi rigtig gerne bede dig om lige at finde dit fakturanummer frem, inden du tager kontakt til os, så undgår vi den der pinlige tavshed, når vi spørger efter det.
 

Er der noget vi mangler, eller noget du er i tvivl om?
Har du et spørgsmål om et af vores produkter, der passer til din USB port, så er vi altid parat til at rådgive dig så godt vi kan. Det kan også være at der et produkt, du mener at vi mangler på vores hylder, så hiv endelig fat i os, og vi skal forsøge at få det hjem til dig.

USB.DK
Priorparken 685
2605 Brøndby
Email: info@usb.dk

send en besked