Generelt

Alle vores priser, er i danske kroner, og naturligvis inklusiv moms.  Vi kunne aldrig finde på at opkræve dig noget ekstra gebyr, den pris du ser, er den pris du betaler. 

Bestilling

For at lave en bestilling hos USB.dk, skal du benytte dig af vores webshop. Vi kan desværre ikke sælge dig noget via telefonen, eller via postordre.

For at betale for din ordre, kan du benytte dit kredit- eller debetkort. For at gøre det så simpelt for dig som muligt, så accepterer vi næsten alle typer betalingskort, ligegyldigt om det er et, Dankort, Visa, Visa-Dankort, Visa Electron eller et Marstercard du har, så kan du betale hos os. Hvis du har et andet kort end dem der er her på listen, så giv os et kald, chancen for at du kan bruge dit kort er ret stor.

Når du betaler med dit kort hos os, kan du trygt regne med at det sker vi en sikker forbindelse, vi bruger samme sikker forbindelse, som din netbank. Det betyder at der ikke er nogen, der kan se dine kortoplysninger, og derved heller ikke nogen der kan misbruge dit kort.

Når du har bestilt dine vare, vil du modtage en bekræftelse fra os på din e-mail. Når vi har sendt din pakke med posten, trækker vi pengene fra dit kort. 

Fragt og levering

Vi sender alle vores ordre med Post Danmark, det betyder at du i langt de fleste tilfælde, vil kunne finde din bestilling i din postkasse. Hvis du bestiller for mere end 200 kroner, så betaler vi fragten. Hvis du bestiller for under 200 kroner, betaler du altid kun 10 kroner i fragt.  Vi sender altid din ordre til den adresse du har angivet ved din bestilling. Du har mulighed for at angive en leveringsadresse, så frem du ikke ønsker din bestilling sendt hjem til dig.

Lige nu sender vi desværre kun til Danmark, så bor du uden for landet, kan vi desværre ikke hjælpe dig, men kig ind en anden dag, måske vi sender til din bopæl næste gang.

Vi gør vores bedst for at sende dig din bestilling, den samme dag som du har købt den. Det betyder at hvis du bestiller inden klokken 16.00, vil vi i langt de fleste tilfælde pakke og sende dine varer den samme dag. Rent praktisk, betyder det for dig at du kan være heldig at have dine varer, allerede dagen efter, dog skal du være opmærksom på, at der nogle gange godt kan gå 2-3 dage før du har din bestilling. Det sker desværre en gang i mellem at Post Danmark har forsinkelser, eller at din bestilling bliver væk, hvis du skulle være ude for det, vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vi forsøger altid at have så mange af vores varer på lager, dog kan du være uheldig at lige nøjagtig det produkt du gerne vil have er udsolgt, hvis det skulle ske tager vi naturligvis kontakt til dig.

Fortrydelsesret og garanti

Vi overholder naturligvis den danske lovgivning, og tilbyder dig 14 dages fortrydelsesret, startende fra den dag du modtager din bestilling. Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du sende din bestilling retur til os, dine varer skal vær i samme stand som da du modtog dem.  Så snart vi har modtaget dine varer, tilbagefører vi dine penge til det kort som du brugte ved bestillingen.

Alle vores varer, har naturligvis 24 måneders garanti. Hvis et af dine produkter skulle gå i stykker ved normalt brug, skal du blot hive fat i os, så finder vi en løsning på det.  

Returnering skal ske til vores adresse:

USB.DK
Priorparken 685
2605 Brøndby

Forbehold
Ligesom alle andre, vil vi gerne forbeholde os retten til at ændre de handelsvilkår, du sidder og læser lige nu. Derfor skal du altid holde dig opdateret, da betegnelserne kan være ændret siden sidst.  Desuden må vi erkende at vi er mennesker, og fejler en gang i mellem, derfor vil vi også tage forbehold for udsolgte varer samt trykfejl.