USB gadgets

Der er 1 vare.

USB gadgets er langt fra det mest nødvendige som man kan købe, men de kan alligevel bruges til nogle brugbare ting og fungere praktisk. De mest populære USB gadgets er muligheden for at oplade sin telefon i bilen eller andre steder. At de fleste elektroniske remedier kan oplades ved samme måde, har skabt en universel metode, og derfor nemmere at oplade sine elektroniske genstande når man er på farten. Der findes andre USB gadgets som blæsere, lamper, og afkølingsplader som kan sættes til computeren og få strøm derigennem. De tjener hver især deres eget formål om det er at holde computeren eller dig kold, eller hvis du skal bruge en lampe til at se hvad du skriver. Nogle mindre vigtige USB gadgets er kaffevarmere, køleskabe, akvarier, etc. Det er langt fra det mest nødvendige at købe, men hvis man har lyst er det nogle sjove små ting at have, som man kan blærer sig lidt med.

 

Brugen af USB stik som før i tiden beregnede sig udelukkende til transport af elektroniske filer, er nu blevet udvidet til at kunne omtale mange andre ting. For det første så er USB indgange og stik blevet benyttet til at oplade telefoner og computere. I nogle computere sidder USB stikket ind i computeren og oplades derigennem, andre er der et USB stik for enden af opladekabelt, som man så indsætter i en omformer som gør at den kan tilsluttes en stik-kontakt. Dette er som det ses med de fleste moderne smartphones. En anden USB Gadget som de fleste mennesker bruger uden egentlig at indse det, er den lille omformer som man putter i bilen. Du har sikkert set den. En lille kegleformet ting som man sætter i cigaret tænderen og derved bruger dens strøm. Dette bruges til at oplade telefonen for mange af de mennesker som tilbringer meget tid i deres bil. For dem er dette et uundværligt USB Gadget.

 

USB gadgets til computeren
Et af de steder hvor du kan finde flest forskellige USB gadgets er til computeren. Her kan du finde mange forskellige ting, der varierer lige fra små blæsere som enten blæser mod dig, eller som sørger for at holde computeren afkølet. Den sidstnævnte er som oftest en plade man sætter under computeren, hvor der er forkslelige propeller som puster luft ind. Den førstnævnte er en bøjelig stang som man kan vende og dreje. Begge ting får strøm igennem USB stikket og vil derfor blive klassificeret som en USB gadget. Du kan også finde USB gadgets i form af en lampe som man kan tilslutte USB stikket og bruge som læse lys. Dette kunne f.eks. være passende hvis computeren er slukket på natbordet, men du mangler noget læse lys.


De vildeste USB gadget
Der findes dog også de vildere opfindelser som man kan bruge ved hjælp af USB stikket. Du kan blandt andet få et lille køleskab, som kan holde sig kold ved hjælp af strøm fra USB stikket. Dette vil for mange mænd være den ultimative USB gadget. Derudover findes der også kaffe varmere, støvsugere etc. Som de fleste mennesker aldrig får brug for, men som alligevel er fascinerende på sin egen måde.