8GB USB stik

Der er 1 vare.

Billige 8GB USB stik

Er du typen, der gerne vil være på den sikre side, når du skal gemme dine filer, og gerne vil have en backup af dem. Førhen var den mest anvendte metode, til at tage backup af sine filer ved at have en ekstern harddisk, der blev tilsluttet USB porten. Problemet med de eksterne harddiske, er typisk, at de er alt for store, og er besværlige at flytte rundt på. Dertil kommer det, at nogle harddiske kræver ekstra strøm, så det ikke er nok bare at sætte den i USBporten, men du skal også ud og finde en stikkontakt til den. 

Heldigvis for dig, der har brugt den eksterne harddisk, findes der nu en langt nemmere løsning. Løsningen benytter sig stadig af USB stikket. Du har sikkert allerede gættet det, de små USB nøgler er løsningen. USB nøgler er de seneste år vokset markant, når vi snakker om, hvor meget data der kan være på dem. Det betyder at du ganske billigt, kan anskaffe dig et 8 GB stik. Med et USB stik på 8 GB, er du sikret dig rigtig meget plads, til dine dokumenter. Hvis du også har brug for at tage backup af dine billeder, skal du måske overveje at investere i et stik, der er lidt større. Et alternativ kunne være at købe flere USB stik, på den måde kan du have et stik til hvert album, ligesom du ville have hvis det var et fysisk fotoalbum.

Den studerenes bedste ven
Er du studerende, så ved du helt sikkert hvor tit du har brug for at dele nogle af dine filer, med dine medstuderende. Du kan selvfølgelig vælge at dele dem, ved at sende en mail, men det går langt hurtigere, med et USB stik. En anden fordel ved at bruge et USB stik, er også at du kan dele langt større filer end du kan på mail. Det er særligt nyttigt, hvis du har et dokument der indeholder mange billeder. 

Vi ved godt at SU’en ikke rækker særlig langt, heldigvis er USB stik i en god størrelse blevet til at betale, også selvom du lever af din SU. De billige priser på USB stik, gør at du ikke længere behøver at være bekymret over, at dit gruppemedlem ikke lige fik afleveret stikket, efter at han har lånt det, du kan bare gå ud og købe et nyt, når nu de er så billige.


Såfremt vi har udsolgt8GB usb stik prøv en af de andre kategorier:

2GB USB stik
4GB USB stik
16GB USB stik

32GB USB stik
64GB USB stik