64GB USB stik

Der er 3 varer.

Billige 64GB USB stik

Alle USB stikkene, du finder her hos os, giver dig en mulighed for at tage alle dine ynglings filer med dig. Hvad enten du har en samling af sjove billeder, god musik, eller et manuskript til en ny bog, så kan det være yderst praktisk, at have en mulighed for at kunne tage dine filer med dig. Tænk på hvor mange smil du kan skabe, bare ved at have et USB stik med i lommen, om ikke andet kan du hjælpe nogen du møder på din vej, ved at låne dig stik ud i blot to minutter, så de kan få delt deres filer. 

Når nu, der kan være så mange ting på det lille stik, så tænker du sikkert at du skal betale kassen, for at få fingrene i det. Heldigvis, er tiden med de dyre USB stik fortid, nu om dage er USB nøgler blevet utrolig billige, og de koster kun en meget lille del af hvad de gjorde for få år siden. Prisen gør at der ikke længere er nogen undskyldning, for ikke at have et stik i lommen, om ikke andet, så for at sikre dig at du altid har en backup af dine vigtigste filer. En anden af de helt store fordele, ved at få fingrene i et USB stik på 64 GB, er at hastigheden på dem er blevet forbedret rigtig meget de seneste år. Hvis det skal gå ekstra hurtigt, skal du kigge efter et stik, der kan bruges sammen med den nyeste USB 3 teknologi. 

Stikket til de tusinde filer
Med et USB stik på 64 GB, er du næsten 100 % sikker på at du kan få plads til alle dine filer. Men hvorfor er det overhovedet nødvendigt at have så meget plads? Du har helt sikkert et digitaltkamera, de billeder du tager med kameraet, ligger du ind på din computer. Har du nogensinde tænkt på hvis din computer bryder sammen, eller måske endda bliver stjålet? Tænk på hvor forfærdeligt det ville være at miste alle de fantastiske minder der er bundet i billederne. Heldigvis er der en ret simpel metode til at gemme alle de mange billeder et sikkert sted, så du altid har en ekstra kopi af dem. Metoden er naturligvis en USB nøgle, eller stik, som mange kalder den lille dims. På USB stikket der indeholder 64 GB, kan langt de fleste mennesker gemme alle deres billeder, faktisk kan der være mere end 20.000 billeder på det lille stik.


Såfremt Vi har udsolgt64GB usb stik prøv en af de andre kategorier:

2GB USB stik

4GB USB stik

8GB USB stik

16GB USB stik

32GB USB stik