4GB USB stik

Der er 1 vare.

Billige 4GB USB stik

Et USB stik, den her lille dims du stikker i computeren, og giver dig mulighed for at gemme alle dine data på dem, er noget af det nemmeste at bruge. Du sætter den bare i computeren, og USB stikket er klar til at blive brugt, fra alt lige til at gemme dine billeder, eller dele et dokument med ham der sidder ved siden af dig.

Har du ligesom mange andre danskere, en stor del af dit liv på din computer? Hvad enten du er studerende, og har alle dine noter og opgaver på computeren, eller hvis du hare har alle dine feriebilleder der, så har du brug for en backup. Det er heldigvis langt fra alle, der har prøvet, at deres computer er brudt sammen, og de har mistet alle deres data. Hvis du er en af de heldige, der aldrig har prøvet det, så har du sikkert heller ikke en backup med dine vigtigste data.

Desværre har vi det med, ikke at tage en backup af vores data, da det for mange mennesker virker som en besværlig ting. Heldigvis er det langt fra så besværligt, som mange går og tror, og det er slet ikke dyrt. Alt du skal gøre er at finde ud af, hvad det er du gerne vil have tage backup af, og vælge en USB-nøgle der kan rumme dine filer. Hvis du vil være ekstra sikker, kan du købe flere USB stik, og ligge fx billeder på et af dem, og dokumenter på et andet af dem. Ligesom du ville sorterer dine dokumenter og billeder, hvis du havde dem i fysisk form, så kan du også sorterer dem elektronisk.

Er du i tvivl om hvor stort et USB stik du har brug for, så læs med her. Hvis du kun skal gemme helt almindelige word dokumenter på et USB stik, så skal du regne med at på et stik med 4 GB at du kan gemme omkring 250.000 sider, af et helt almindeligt word dokument uden billider.  Hvis du tager billeder med et digitalkamera, eller med din telefon, så vil du kunne gemme omkring 1300 billeder på et USB stik, der er på 4 GB.  Tallene her er kun vejledende, det kan være at dine billeder eller word dokumenter fylder mere, en god ide er, før du køber dit USB stik, lige at tjekke hvor store dine filer er, på den måde er du sikker på at du får købt det rigtige. 


Såfremt vi har udsolgt4GB usb stik prøv en af de andre kategorier:

2GB USB stik
8GB USB stik
16GB USB stik
32GB USB stik
64GB USB stik