32GB USB stik

Der er 4 varer.

Billige 32GB USB stik

Hvis du har brug for at tage backup, af mere end bare dine dokumenter, og dine billeder, så skal du måske overveje at investerer i et USB stik på 32 GB. Stikket er rigtig effektivt, hvis du har brug for at hav alt samlet på et sted. Stikket passer perfekt, til hobbyfotografen, der tager rigtig mange billeder, eller til dig der har købt rigtig meget musik, som du gerne vil undgå at miste. Et andet eksempel du kan bruge dit store 32 GB USB stik til, kunne være hvis du arbejder med større filer på arbejdet, og har brug for at tage det med hjem, måske for at kunne arbejde videre med det på en hjemmearbejdsdag. Mulighederne er mildes talt uendelige, med et USB stik i denne størrelse, er det meget få filer du ikke får plads til. 

Tag musikken med til festen
Du kender det helt sikkert, det er lørdag aften, og du har lovet at komme til fest, men du ved at den person der holder festen kun lytter til kærlighedsballader, det kommer der jo ikke meget fest ud af. Heldigvis passer din musik samling perfekt til en festlig aften, men du orker ikke at slæbe computeren med, derfor har du investeret i et 32 GB USB stik, så du nemt kan have musik med til hele aftenen. Ikke nok med at du kan sætte gang i hele festen med din musik, så har du også råd til at glemme stikket til festen, eller måske ligefrem forære værten en ordentlig musiksamling. Du skal dog lige huske at cleare det med rettighedshaver, de vil helt sikkert have deres bid af kagen.

Sagen er den at USB stikket, er blevet ganske billige de seneste år. At købe et 32 GB stik, er ikke længere noget der behøver at koste en formue, USB stik er faldet til bare en brøkdel af den pris de havde for bare få år siden.

Selv studerende kan være med
Prisen for et 32 GB USB stik, har nået et niveau, at vi mener de er blevet så billige at du selv hvis du lever på en SU kan købe det. Desuden har vi længe holdt øje med prisen, og det virker som om at den har nået et stabilt leje. USB stikkene falder stadig i pris, men ikke længere i det tempo vi har set tidligere, så der er ikke længere end fordel at vente med at købe et nyt USB stik.


Såfremt vi har udsolgt32GB usb stik prøv en af de andre kategorier:

2GB USB stik
4GB USB stik
8GB USB stik
16GB USB stik
64GB USB stik