2GB USB stik

Billige 2GB USB stik

Hvis du nogensinde har prøvet at miste nogle af dine filer, så ved du helt sikkert hvor vigtigt det er, at have en backup af dine vigtigste filer. Selvom du endnu ikke været så uheldig, at miste dine filer, er det altid en rigtig god ide, at tage sine forholdsregler, i form af en backup. Der findes rigtig mange måder, at tage backup af dine filer på, men en af de nemmeste er at vælge et USB stik. Størrelsen du bør vælge på dit stik, kommer helt an på, hvor mange filer du har du skal gemme. Hvis du udelukkende har dokumenter, vil du i langt de fleste tilfælde kunne nøjes med at købe et USB stik på 2 GB.  Hvis du derimod har brug for at gemme video, eller dine billeder, bør du tage et kig på nogle af vores lidt større stik. 

Fordelen ved at vælge et USB Stik på 2 GB, er at de er super billige, og derfor nemme og erstatte hvis det skulle blive væk, eller den person du har lånt det til, ikke aflevere det tilbage. Hvis du har taget backup af alle dine dokumenter på dit USB stik, så skal du naturligvis passe godt på stikket. En god ide er at ligge stikket et sikkert sted, så du ikke går hen og mister det.  En anden fordel, er naturligvis den fysiske størrelse på stikket. Du kan finde USB stik i alle størrelser, vi anbefaler ikke at købe stikket alt for småt, da de som sagt har det med at blive væk.  Vi anbefaler at du vælger et USB stik, der ikke er for småt, men selvfølelige heller ikke for stort. Langt de fleste stik, har en rigtig god størrelse, der gør at de er nemme at finde, men der findes naturligvis også stik der har anderledes former og størrelser. Hvis du vælger et stik, der skiller sig lidt ud, er der langt større chance for at du får det igen, hvis du låner det ud. 

Rigtig mange ser risikoen for at deres computer bryder sammen, som uendelig lille. I langt de fleste tilfælde er det da også korrekt, det er ikke nødvendigt at gemme sine data på et USB stik, hvis computeren aldrig bryder sammen. Sagen er dog den, at computere af og til bryder sammen, det er ikke sikkert at det sker for din computer, men helt ærligt, tør du tage chancen? Tænk på hvor trist det ville være hvis du mistede alle dine feriebilleder.


Såfremt vi har udsolgt2GB usb stik prøv en af de andre kategorier:

4GB USB stik
8GB USB stik
16GB USB stik
32GB USB stik
64GB USB stik