16GB USB stik

Der er 9 varer.

Billige 16GB USB stik

Et USB stik, er på rigtig mange måder den bedste og måske billigste forsikring, du kan få til dine filer. Du ved hvor irriterende det er, hvis computeren bryder sammen, og du har mistet nogle uvurderlige minder i form af billeder, der lå på den.  Hvis du vælger at købe et USB stik, har du en billig måde at tage backup af dine filer, og på den måde forsikre dig mod at miste dem. 

Hvis du vælger at købe et USB stik fra denne side, så får du et stik med 16GB plads på. 16 GB er normalt nok til langt de fleste mennesker, da det kan indeholde flere tusinde billeder, eller dokumenter.  For at du kan få et lidt bedre billede af, hvor meget du egentlig har plads til, så plejer vi at sige at et billede fylder omkring 3 mb, og et dokument, vil i langt de fleste tilfælde, ikke fylde mere end en enkelt MB. Til sammenligning, så går der lidt over 1000 MB pr GB, så det er nemt at se, at der er plads til rigtig mange filer på 16 GB.

Fordelen ved USB stikket, er udover at de er blevet utrolig billige, er naturligvis den fysiske størrelse på dem. USB stikket flyder ikke mere end, at du kan putte det i lommen, eller gemme det et sikkert sted. Netop fordi at stikkene er blevet så billige, så vælger rigtig mange mennesker, at lave to backups. Fordelen ved at have mere end en backup, er naturligvis at du skal være mere end almindelig uheldig, hvis begge dine backups skulle gå tabt. For at få glæde af de to backup, du laver på dit USB stik, skal du naturligvis opbevare dem to forskellige steder. Et par steder du med fordel kan gemme dine USB stik er; i hjemmet, i bilen, på arbejdet, i sommerhuset, hos venner eller hos familien. Husk på at vi desværre oplever flere og flere indbrud her i landet, hvor tyve har det med at løbe med alt elektronik, så ved et indbrud, er både din computer, og din backup i risikogruppen. Ved at opbevare et af de USB stik du bruger til backup uden for huset, er du derfor rigtig godt sikret mod både computernedbrud, og indbrud i hjemmet. Tilbage er der så kun lige at huske at tage backup på begge stik, så du ikke ligger inde med en gammel backup på det stik du ikke har i hjemmet.


Såfremt vi har udsolgt16GB usb stik prøv en af de andre kategorier:

2GB USB stik
4GB USB stik
8GB USB stik
32GB USB stik
64GB USB stik