128GB USB stik

Der er 3 varer.

Billige 128GB USB stik

Alt afhængig af hvor gammel du er, kan du sikkert huske tilbage til en tid hvor, det at have et USB stik til at dele filer med på 32 mb var stort. Prøv lige at holde fast i den tanke, og forstil dig nu, at du på den samme størrelse, hvis ikke mindre, nu kan indeholde hele 128 GB.  Du læste rigtig, 128 GB vi skal blot få år tilbage i tiden, før at en harddisk på den samme størrelse, var mange nørders våde drøm. Dengang var der flere der sagde at det aldrig vil blive nødvendigt for almindelige mennesker med så meget plads. 
 

Hvad kan jeg bruge 128 GB til?
Ganske kort, så kan du bruge det til at tage en backup, af alle dine filer på din computer. Med disse store USB-nøgler vil langt de fleste mennesker have plads til at tage backup af hele harddisken på computeren. Med andre ord, men et USB stik på hele 128 GB, så kan du sikre at du beholder alle dine filer, selvom om din computer skulle bryde sammen, eller blive stjålet.
 

Put 128 GB i lommen
USB stik er de seneste år, bare vokset og vokset. Selvom størrelsen af indholdet på USB-nøgler er blevet mange dobbelt på blot få år, så er prisen på dem slet ikke fulgt med. De priser vi ser i øjeblikke på USB stik, er meget lav, sammenlignet med prisen for blot få år siden. Desuden virker det som om at det lige nu er det langt det bedste tidspunkt at investere i et stik med meget plads på. Prisen på de store USB stik har i et længere stykke tid stået stille, og der er ikke tegn på at de falder yderligere lige foreløbig.

I dag er det muligt at finde USB stik, der praktisk talt kan indeholde alle data fra din computer, der passer i lommen.  Praktisk talt betyder det at du altid kan have dine data i lommen, uden at du behøver frygte for at du mister alt dig arbejde, eller alle dine minder. En anden stor fordel ved at have alle dine data i lommen, er at du altid kan dele dem med andre. Forestil dig at du lige skal dele feriebillederne med familien der var med på ferien. Alt du behøver at gøre er at hive det lille USB stik op ad lommen. Tilbage er bare at håbe på at der er plads nok på modtagerens computer. 


Vi har udsolgt på 128GB usb stik prøv en af de andre kategorier:

2GB USB stik

4GB USB stik

8GB USB stik

16GB USB stik

32GB USB stik